Новият треньор на Ботев Пловдив вече е в България, представят го до дни


Новият треньор на Ботев Пловдив вече е в България, представят го до дни
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1269 0

Считаният за нов старши треньор на Ботев Пловдив Азрудин Валентич пристигна тази сутрин в София. Той веднага отпътува за тепетата, където ще проведе среща с ръководството на клуба.

50-годишният специалист също така ще разгледа базата в Коматево, информира "Дарик". Босненският специалист от 2002 година живее в Швеция. През 2009 година той започва треньорската си кариера в скандинавската страна, като поема отбора на Васалундс.

За последно босненецът с шведски паспорт води датския Фремад Амагер. Очаква се той да бъде представен преди старта на зимната подготовка. Освен това заедно с него ще пристигнат и доста нови играчи, които да подсилят пловдивчани.

Валентич е избор на Антон Зингаревич, който трябва да е новият собственик на "канарчетата".  Зингаревич е останал впечатлен от работата на Валентич и ще го премести в Ботев Пловдив, след като официално вземе властта. Едно от условията при преговорите е било именно това - новият наставник да е доведен от Зингаревич и да е чужденец.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички