Ботев (Пловдив) с мил жест по Коледа към медиците, борещи се с COVID-19


Ботев (Пловдив) с мил жест по Коледа към медиците, борещи се с COVID-19
Снимка: https://botevplovdiv.bg/

1120 0

От Ботев (Пловдив) направиха страхотен и мил коледен жест към медиците, които се борят срещу коронавируса, който завладя света преди около година. "Канарчетата" направиха подаръци на лекарите и медицинските сестри. Ето и повече подробности:

"Ботев (Пловдив) изненада с коледни подаръци лекарите и медицинските сестри, които са на работните си места на Бъдни вечер. Подаръчните торбички бяха приготвени лично от "жълто-черните" футболисти от мъжкия отбор.

От пловдивския Клуб зарадваха медиците от болниците, в които се лекуват тежките случаи на коварното заболяване. Това са УМБАЛ "Св. Георги", "Св. Мина", "Св. Пантелеймон", "Каспела" и "Пълмед".

За работещите на Бъдни вечер медици бяха изготвени и специални медали. Героите на 2020 година получиха и торбички с множество подаръци от една от най-големите фирми за парфюмерия и козметика - REFAN.

Подаръците бяха приети с отворени обятия от служителите и ръководителите на болничните заведения. Двете страни си пожелаха преди всичко здраве, а лекарите изразиха оптимизъм, че "жълто-черните" футболисти ще ги радват с много победи на зеления терен" - написаха от клуба.

A какво иска руският милиардер от Ботев Пловдив?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички