Новият треньор на Ботев Пд започва чистка в отбора


Новият треньор на Ботев Пд започва чистка в отбора
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1847 0

Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич започва чистка в отбора, пише "Тема Спорт". Първият, който със сигурност ще напусне "канарчетата", е един от най-скъпите играчи в състава - Маркиньос Педросо.

Валентич е изгледал записи на мачове, в които играе Педросо, и е преценил, че качествата му не отговарят на заплатата му. Босненският специалист с шведски паспорт е обърнал специално внимание на мача с Берое в Стара Загора, в който Педросо си изкара жълт картон в края и с това пропусна гостуването на Лудогорец.

Втори ден 27-годишният бразилец не тренира с "жълто-черните", което е ясен знак, че си тръгва. Маркиньос записа 11 мача за Ботев през есента. Предстои ръководството да започне преговори с него за прекратяване на договора му. Той се завърна наскоро от родината си заедно с десния бек Джонатан. Последният претърпя операция в началото на годината и все още не води занимания. Договорът му обаче изтича през лятото. А какви са целите пред отбора според новия наставник - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички