Феновете изгониха Жадното от Ботев, а колко левскари са им били треньори...


Феновете изгониха Жадното от Ботев, а колко левскари са им били треньори...
Снимка: БГНЕС

1435 0

Феновете на Ботев (Пловдив) приеха на нож назначението на Николай Митов за нов старши треньор и буквално го изгониха собственоръчно още преди да е провел и една тренировка.

Трийсетина души са нахлули по време на тренировка и са обградили Митов и помощника му Мариян Огнянов, като след всички обиди и заплахи двамата логично заявиха, че си тръгват.

Феновете на Ботев очевидно не са харесали факта, че за пореден път бивш треньор на Левски поема клуба. Любопитното е, че за последно такъв бе Станимир Стоилов, който отново си тръгна под фенски натиск и пое към Казахстан и местния гранд Астана.

През 1967 година пък Васил Спасов дори прави клуба шампион, а Павел Панов също е водел "жълто-черните", като тук става въпрос за един от най-важните фигури в историята на Левски.

Според непотвърдена информация Румен Чандъров нарочно е провокирал бултрасите с назначението на Николай Митов, за да може да има повод да се махне от Ботев, както се и случи във вторник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички