Нощен живот проваля кариерата на Тодор Неделев?


Нощен живот проваля кариерата на Тодор Неделев?

984 0

Любимецът на феновете на "Ботев" (Пловдив) Тодор Неделев е на път окончателно да изпусне шанса за възраждане на кариерата си. Ръководството на "жълто-черните" няма да прави опити да задържи крилото в състава си за следващия сезон, ако той не промени коренно отношението си към спортния режим и тренировките, пише "Меридиан мач".

Треньорът Николай Костов не спира да гласува доверие на преотстъпения от Майнц 05 суперталант, но той не го използва и все по-често разочарова. В мача срещу Лудогорец той почти не подаде на свой съотборник, а пропиля и невиждания шанс, който Владо Стоянов му подари.

Контузиите не спират да тормозят 23-годишния играч, но причина за това са и постоянните промени в теглото. По време на подготовката той свали килограми, но откакто Ботев се прибра в Пловдив, Неделев пак пухкавее. Основният му проблем е нощният живот. Той често е забелязван в заведенията под тепетата в компанията на бившия вратар на Ботев и настоящ на Несебър Росен Андонов.

Шефовете на Ботев са на мнение, че срещу високата заплата на крилото могат да си осигурят поне двама по-полезни футболисти от лятото, пише изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички