"Няма да толерираме": Ботев Пловдив се опълчи на феновете и посочи пътя към битката за титли и трофеи


"Няма да толерираме": Ботев Пловдив се опълчи на феновете и посочи пътя към битката за титли и трофеи
Снимка: Lap.bg

1770 0

От Ботев Пловдив излязоха с официална позиция за случилото се след срещата с Локомотив София (загубена у дома с 0:2). Тя породи сериозно напрежение у феновете, което се събираше със седмици. От ръководството на клуба обаче осъдиха случилото се.

Те благодариха за безрезервната подкрепа, която получават от своите привърженици, но и отбелязаха, че агресията към футболисти и хора от щаба, както и обидните скандирания, са недопустими. Бе начертан и пътят към титлите и трофеите. Ето и цялата позиция без редакторска намеса:

Позиция на ръководството на ПФК Ботев Пловдив

"Ръководството на ПФК Ботев Пловдив изказва своята благодарност към хилядите „жълто-черни“ фенове, които не спират да подкрепят отбора.

Вашата подкрепа е много по-осезаема и силна в нашия дом – стадион „Христо Ботев“. Във всички трудни времена Вие, феновете, винаги сте били плътно зад отбора.

Разбираме вашето недоволство от слабите резултати на отбора. Въпреки представянето на терена и загубите, вие не спирате да подкрепяте тима през всичките 90 минути.

Няма как да толерираме случилото се след последния съдийски сигнал на мача с Локомотив (София).

Агресията към нашите футболисти и щаб, както и обидните скандирания, са недопустими и не прилягат на европейски клуб като Ботев.

Призоваваме „жълто-черните“ фенове да продължават да подкрепят страстно отбора от трибуните, въпреки незадоволителното класиране и слаби резултати.

Само клуб и фенове, заедно, можем да върнем Ботев на мястото, което заслужава – при водещите отбори и в битката за трофеи и купи.

С уважение,

Ръководството на ПФК Ботев" - написаха от клуба.

Припомнете си кошмара за Ботев Пловдив и как играчите бяха обсадени и съблечени на терена (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички