Неделев: ЦСКА и Лудогорец не са ме търсили, аз също бих направил като Десподов

Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев още веднъж сподели, че най-вероятно ще остане при "канарчетата" поне до лятото, тъй като няма постъпила оферта за него към днешна дата.

Относно подготовката на пловдивчани: "Мисля, че подготовката мина нормално, с изключение на няколко дни в Турция, в които времето беше доста тежко, надявам се да сме влезли в добра кондиция, за да можем да следваме нашите цели"

Ботев (Пд) се е договорил с балкански гранд за Тодор Неделев!

Голямата звезда на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев ще запише последен полусезон за пловдивския клуб. През лятото халфът ще бъде продаден в чужбина,...

"Има някакви обаждания, но конкретно нищо не е стигало до мен, нито в клуба има официална оферта, мисля, че до лятото ще остана в Ботев. Чета и аз, че постоянно се пише за някакви отбори, но няма нищо конкретно. Имаше оферта от ЦСКА, но от изминалото лято, от това лято никой не ми е звънял от ЦСКА и Лудогорец. Ако е имало нещо, е било през миналото лято. Аз обичам Ботев, харесва ми обстановката, всички ме обичат, мисля, че на този етап не бих сменил Ботев с друг български отбор", разясни той относно спекулациите в последните месеци.

"Ако получа оферта от някой отбор от Италия и Германия, но е назад в класирането, и има оферта от Фенербахче, бих предпочел Фенербахче, въпреки че Турция не е като Италия и Германия, но самият отбор като история и като клуб е много по-голям от някой от тимовете, ниско в класирането на Италия или Германия. Обичам италианското първенство. Ако имах оферта като на Кирил Десподов, бих приел, аз съм фен на италианските отбори”, завърши Тодор Неделев.

А каква според спортния директор на Ботев е цената, срещу която клубът ще се раздели с Неделев - вижте в този материал.

 

Още по темата

Please select answer!