Мениджърът на Алекс Колев: Смешно е, че го смятат за ненужен


Мениджърът на Алекс Колев: Смешно е, че го смятат за ненужен

783 0

Мениджърът на играча на "Ботев" Алекс Колев - Милко Бански, разкри ситуацията около клиента му в „жълто-черния" клуб.

След изиграването на есенните двубои от началото на шампионата шефовете на Ботев обявиха, че нападателят е сред футболисти, на който няма да се разчита през пролетта, информира "Меридиан мач". В момента таранът се готви с пловдивчани в Турция, но бъдещето му е неясно.

„Алекс Колев има договор до 30 юни 2017 година с Ботев. Когато чух, че ръководството го е обявило за ненужен, ми стана смешно, футболистът има действащ договор. Никой не е разговарял нито с мен, нито с играча.

Независимо, че няма записана минута, той все пак е национал и е викан в повечето мачове на България. Надявам се скоро от Ботев да имат ясно становище. Колев няма оферти от България, но има от други сериозни клубове. Не става въпрос за Белгия. Ако все пак Ботев се раздели с футболиста, той със сигурност ще приеме оферта от желаещите го. Алекс Колев може да смени клуба, но всичко е въпрос на преговори", каза мениджърът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички