Босът на "Ботев" за бюджета от 10 млн.: Несериозно е


Босът на "Ботев" за бюджета от 10 млн.: Несериозно е
Снимка: botevplovdiv.bg

977 0

Босът на "Ботев" (Пловдив) Румен Чандъров очерта плановете пред клуба през пролетта. Той отхвърли появилата се информация, че бюджетът на "жълто-черните" ще бъде вдигнат до 10 милиона лева, определяйки я като несериозна.

"Целта пред "Ботев" е стабилизация на първо време. Когато направим това, тогава ще мислим за по-сериозните неща. Най-важното е да има стабилност. Да не мислят играчи и треньори дали ще си вземат заплатата или не. Като си подредим приоритетите, ще се очертаят нещата", заяви бизнесменът пред "Тема Спорт".

За довършването на строежа на стадион "Христо Ботев" той заяви: "Това не е ремонт на някоя стая или апартамент. Работим по въпроса, търсим варианти. Когато има нещо ясно, ще разберете. И ние се надяваме да е възможно най-скоро".

Съвсем скоро 60 от 61%, които притежава Сдружение "ПФК Ботев Пд" ще бъдат прехвърлени на Чандъров и Георги Самуилов от Апостол Апостолов. Клубът ще се управлява от консорциум от фирми, в който влизат още няколко бизнесмени - Ветко Арабаджиев, Владимир Кисьов, Пенко Несторов и Сава Чоролеев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички