Марин Бакалов: В Ловеч играхме, а с "Левски" футбол нямаше


Марин Бакалов: В Ловеч играхме, а с "Левски" футбол нямаше
Снимка: Иван Йочев

1252 0

Бившият старши треньор и шеф в "Ботев" (ПЛовдив) Марин Бакалов изрази учудване от слабата игра на тима срещу "Левски".

"Първото полувреме бе изключително слабо и за двата отбора. Превъзбудени футболисти, треньори и публика. Футболът отсъстваше. През втората част "Левски" бе по-добрият отбор, а ние не успяхме да създадем нито едно голово положение. Не мога да си го обясня. След добрия ни мач с Литекс в Ловеч, където играхме на ниво, отборът се срина. Може би напрежението от големия залог за шестото място си е казало думата", каза рекордьорът по мачове в "А" група пред "Тема Спорт".

"Оставаме в битката за Топ 6, всичко е въпрос на добри игри. Сега срещу Славия ще бъде мачът на годината за тях, ще е тежко. После идва по-лек двубой с Хасково, но след това ни чака среща с ЦСКА. Дано отборът се вдигне след тази тежка загуба от "Левски" и да се намери правилният начин да се мотивира", допълни Бакалов.

Той не пожела да коментира работата на треньора Велислав Вуцов, а на въпрос дали може да се върне в клуба, заяви:

"Сега съм далеч от клуба и отбора. Гледам отстрани като фен. Все пак аз бях шест години в този клуб. Тръгнахме от нулата, от В група, нямахме никакъв бюджет, но сега ми е по-спокойно. Гледам по-аналитично на нещата. Но сега има ръководство, борд на директорите, те знаят какъв е бюджетът сега, с какво разполагат и какви са целите", завърши Бакалов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички