Легенди на Ботев (Пд) предлагат имена за нов треньор на тима


Легенди на Ботев (Пд) предлагат имена за нов треньор на тима
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2608 0

Над пет-шест имена са предложени в последните няколко седмици за треньор на Ботев (Пловдив) на ръководството, твърди "Тема Спорт". Още преди предишната загуба от Славия се заговори, че дните на настоящия наставник Желко Петрович са преброени. Поражението с 0:1 обаче не доведе до никакви рокади и черногорецът запази поста си. Сега обаче пред него е поставен ултиматум от собственика Георги Самуилов за максимално краткосрочно подобрение на играта и резултатите. При евентуална загуба от Ботев Враца нищо чудно този път да има уволнения.

Част от легендите на Ботев, които имат контакти с хора от клуба, вече са коментирали евентуални имена на специалисти, които може да се справят с кризата. Повечето от треньорите са българи, тъй като според тях само наш човек може да се справи с нравите, характера на играчите и тежкото положение в отбора.

Ферарио Спасов винаги е пожарен и алтернативен вариант, но той поне на този етап категорично отказва да се завръща в треньорската професия. Бившият треньор на "жълто-черните" иска да потърси спокойствието в работата с подрастващи в ролята си на директор на школата на Ботев (Пловдив). Опитът му в тази насока е огромен, след като той бе в основата на изграждането и успехите на школата на Литекс през годините. Междувременно, стана ясно, че собственикът Георги Самуилов се е срещнал насаме с играчите на отбора. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички