Самуилов се срещна с отбора, без присъствието на треньора и Зафиров


Самуилов се срещна с отбора, без присъствието на треньора и Зафиров
Снимка: Actualno.com / Елин Андреев

2141 0

Кризата в Ботев (Пловдив) принуди собственика на клуба Георги Самуилов за втори път в последните няколко дни да посети отбора. Това е станало вчера, преди "канарчетата" да отпътуват за Враца, където днес от 15:00 часа гостуват на местния Ботев в мач от поредния кръг на първенството.

Бизнесменът се е появил на базата на Коматево по обед и е влязъл в съблекалнята, където останал няколко минути. Разговор на истината - така го определиха близки до клуба, тъй като и мачът във Враца се явява такъв. При евентуален нов негативен резултат със сигурност ще има сериозни трусове при пловдивчани. Засега треньорът Желко Петрович упорито се ползва с доверието на собственика, но при загуба не е сигурно дали ситуацията ще остане същата.

Любопитното по време на разговора е, че Самуилов категорично е настоял никой друг освен той и играчите да бъдат в съблекалнята. Така извън нея са останали треньорът и спортният директор Адалберт Зафиров. Малко след това бизнесменът е привикал на четири очи двама от тарторите в отбора - капитана Лъчезар Балтанов и голмайстора и звезда на "жълто-черните" Тодор Неделев. С тях Самуилов е имал отделен и по-дълъг разговор, от който е искал да разбере какво липсва на тима и на какво се дължи кризата. След срещата отборът веднага потегли за Враца, а Георги Самуилов остана още около 10-15 минути в канцелариите на клуба.

Само преди няколко дни собственикът на пловдивския клуб направи публично изявление, в което посочи важни неща за ситуацията в Ботев, както и постави условие за краткосрочна промяна на облика на отбора и интегриране на млади играчи. Последното, което Самуилов обеща, е да се срещне лично с отбора, за да разговаря за проблемите и той го направи след само 3 дни. А какъв призив отправи треньорът на "канарчетата" вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички