Легенда на Ботев Пловдив: Имаме най-великата публика, очакваме с нетърпение да се върнем на "Колежа"


Легенда на Ботев Пловдив: Имаме най-великата публика, очакваме с нетърпение да се върнем на "Колежа"
Снимка: botevplovdiv.bg

2769 0

Една от именитите фигури в историята на Ботев Пловдив - Трифон Пачев, коментира наболелия проблем с дългогодишното очакване за завръщане на "канарчетата" в техния дом стадион "Христо Ботев".

Пред клубния уебсайт на пловдивчани настоящият директор на ДЮШ на "жълто-черните" разкри, че очаква с нетърпение ремонтът на съоръжението да бъде завършен.

Вие сте една от живите легенди на Ботев Пловдив. В момента най-важната тема за всички ботевисти е стадион Христо Ботев. Разкажете на малките „канарчета“ от школата, които все още не са стъпвали на „Колежа“, какво е митичното на този стадион и какво е да играеш пред великата „жълто-черната“ публика.

"Връщате ме към младините и наистина се разчувствам, защото това е нашият дом. Колежа е домът на нашата публика, която е невероятна и несравнима. Нашата публика е много взискателна и тя винаги иска да наблюдава най-доброто на футболния терен", заяви бившият защитник.

"Нейната неистова подкрепа е била най-силният играч през годините. Публиката на Ботев много силно обича, но и много силно мрази. С нетърпение очакваме много бързо да се завърнем на стадиона. Представям си картината, в която "Колежа" е пълен и футболистите няма да стъпват на тревата. Имаме най-великата публика и тя заслужава футболистите да ѝ се отблагодаряват. Защото футболът е направен за публиката. Чакам с нетърпение да стъпим на стадиона и всеки сам да почувства какво означава Колежа", допълни още той.

Ето какво каза президентът на БФС Борислав Михайлов относно реконструкциите на футболните стадиони у нас

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички