Кокала: Нито първи, нито втори жълт за Еуженио


Кокала: Нито първи, нито втори жълт за Еуженио

1694 0

Старши-треньорът на Хасково Емил Велев беше категоричен, че изгонването на Педро Еуженио по време на двубоя срещу Ботев (Пловдив) е било доста пресилено.

Хасково загуби с 0:2 в Пловдив и продължава да се мъчи в А група с актив от едва 7 точки, като новакът се е засилил отново към "Б" група, въпреки че беше поет от Кокала с целта да се спаси.

Все пак той призна превъзходството и агресията на Ботев, с която "канарчетата" стигнаха до крайния успех.

"Ботев бяха опрени до стената след серията им от загуби.  Знаехме, че ни чака тежък мач. Опитахме се да играем, особено  през първото полувреме, но видяхме, че играчите на Ботев бяха  готови за този мач и с много агресия и добра игра успяха да  постигнат победата", коментира Велев след мача

Според мен нямаше нито първия жълт картон на Еуженио, нито втория, довел до изгонването му. Ако си спомняте, първият картон на Педро му бе показан за нарушение срещу него.  Не знам какъв беше критерият на съдията.

За втория да не говорим - двамата се бутат, а той дава жълт картон. Така е преценил,  така е видял. След този картон и състезателят, който ни се  контузи, доигравахме мача".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички