Керкез поиска повече от съдиите, a Илиан Илиев отсече: Температурата ни се отрази


Керкез поиска повече от съдиите, a Илиан Илиев отсече: Температурата ни се отрази
Снимка: Колаж: SportLive.bg

843 0

Старши треньорите на Черно море и на Ботев Пловдив - съответно Илиан Илиев и Душан Керкез, говориха след равенството между двата тима - 0:0. И двамата останаха доволни от своите футболисти, въпреки че не постигнаха победата. Керкез пък сподели, че съдиите е трябвало да бъдат по-подготвени.

Какво заяви Душан Керкез след равенството с Черно море?

"Знаехме, че трябваше днес да хвърлим голяма битка на терена. Черно море знае как да играе за победа и да извлече максимума от играчите си. От първата до последната минута се влагаха във всяко едно единоборство. Може би ни липсваха последният удар и последният пас. Не е лесно да победим Черно море, защото е много силен отбор. Мисля, че дадохме най-добрата, на което сме способни в момента и се получи добър мач. Не сме доволни, че не победихме, но съм доволен от играчите.

Искам да благодаря на привържениците. Мисля, че реферите трябваше да са по-подготвени за мач като този, но добре не бяха допуснати толкова много грешки. Не мисля, че има проблем с физическия аспект. Ако си спомняте мача за Купата със Славия, до последната минута бяхме в добра кондиция. Със сигурност ще е трудно, но трябва да се подготвим добре" - сподели Керкез.

Мнението на Илиан Илиев след ремито с Ботев Пловдив

Ботев и Черно море не се победиха

Илиан Илиев пък призна, че рязката промяна в температурата е оказала влияние на неговия отбор. Той отрече пък да има своето значение и фактът, че той не бе до своите играчи по време на ангажиментите си с националния тим на България.

"Аз съм доволен от желанието на футболистите през цялата година. Дори да не сме изиграли прекрасен мач, не мога да им кажа нищо, защото са почти перфектни през цялата година. При този терен, можехме да направим повече, но имаше противник, който иска да ни се противопостави. Точката е повече от нищо и се готвим за следващия мач, който също ще е тежък. Можеше да победим, можеше и да загубим, стана добър мач. Тази рязка промяна в температурата ни се отрази и след 30-ата минута се видя, че се задъхваме. Изиграхме нелош мач откъм желание, откъм футбол можем повече.

Направих перфектна работна седмица. Нямаме някакви амплитуди в представянето си, според това, че сме отсъствали няколко дни. Ние имаме основата, нямаме проблеми с това. При нас се отразяват пътуванията, които не са леки, но сме го играли и друг път. Имаме скамейка, с която може да направим промени в някои зони" - пък сподели Илиев. 

Вижте и как се разви сблъсъкът между Ботев Пловдив и Черно море (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички