Черно море изостана от ЦСКА и Лудогорец: Спряха тенденция срещу Ботев Пловдив (ВИДЕО)


Черно море изостана от ЦСКА и Лудогорец: Спряха тенденция срещу Ботев Пловдив (ВИДЕО)
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1019 0

Черно море изостана от лидерите в Първа лига, след като не успя да победи Ботев Пловдив като гост. Двата отбора завършиха без попадения при 0:0 на "Колежа". Те предложиха нелош футбол с много битка, но чистите положения за гол не бяха много.

Черно море и Ботев Пловдив не се победиха

Черно море и Ботев Пловдив не се победиха

Така футболистите на Илиан Илиев събраха 55 точки - две по-малко от ЦСКА и пет пасив от Лудогорец (който е с мач по-малко). Зад тях на четири пункта е Левски. Ботев Пловдив пък записа четвърти пореден мач без победа и остава девети с 34 точки.

Това бе първи мач, който завършва наравно между тези съперници чак от 17 май 2021 година. След това последваха четири успеха за варненци и два за пловдивчани.

Още от първата минута в днешния дуел имаше двуостър футбол и положения за гол и пред двете врати. Мохамед Брахими за "канарчетата" и Васил Панайотов (блокиран) и Исмаил Иса (аут от малък ъгъл) за "моряците" стигнаха до най-добри положения за удар през първата част, но никое не доведе до гол.

Стартът на второто полувреме също бе интересен, въпреки че нямаше чисти голови шансове, а в средата имаше много битка. В 70-ата минута Ивелин Попов можеше да се разпише, след като се озова фронтално срещу вратаря след добро подаване, но Дюлгеров излезе и спаси. Вратарят излезе предвидливо и четвърт час след това, за да предотврати това Георги Николов да се окаже очи в очи срещу него. А изненадващо или не първият точен удар за "моряците" бе чак в 88-ата минута - но твърде слабо изпълнение от Атанас Илиев и никакви проблеми за Ханкич.

Следва междинен кръг в Първа лига, а в него Черно море ще посрещне у дома Локомотив София (04.04). Ботев Пловдив пък има гостуване в Стара Загора срещу Берое (04.04).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички