Душан Керкез: Не съм магьосник, но се надявам да стабилизираме Ботев Пловдив


Душан Керкез: Не съм магьосник, но се надявам да стабилизираме Ботев Пловдив
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1163 0

Новият наставник на Ботев Пловдив - Душан Керкез, официално бе представен на брифинг пред медиите под тепетата. Това се случи, веднага след като специалистът проведе първа тренировка с футболистите в базата "Никола Щерев – Старика".

Помощници на треньора ще бъдат Александър Петрович и Рафаел Ферейра, а Илиян Илиев ще бъде треньор на вратарите. В щаба намират място също Игор Белибашич и Тодор Георгиев - фитнес треньори. Ангел Йорданов и Георги Ганев ще бъдат физиотерапевтите, а Филип Филипов ще е мениджър на тима.

Какво каза Керкез?

"Знам, че сръбския и българския са близки, но за сега ще работя на английски. Обещавам, че ще се опитам да науча български. Искам да благодаря на спортния директор Артур Платек и собственик Антон Зингаревич за доверието. Запознат съм с българския футбол и знам за Ботев Пловдив", заяви Душан Керкез.

"Доста лесно беше да приема офертата на Ботев Пловдив, след като получих предложението. Отборът разполага със страхотна база и добър отбор. Не съм магьосник, но с много работа се надявам да стабилизираме Ботев Пловдив".

"От това, което видях и анализирах имаме добри играчи, но те имат нужда от подобрение. Трябва да играем организирано, за да се справяме в бъдещите мачове".

"Първо трябва да подобрим резултати се. Имаме нужда от още самочувствие, защото играчите са изгубили доверието си в себе си. Не казвам, че играчите са лоши, но са обезверени в себе си – ще работим. Имах подобна ситуация в Кипър, ще се опитам да вдигна на първо време морала и ще се опитаме да играем по-агресивно", добави още специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ботев Пловдив се раздели с твърд титуляр.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички