Керкез е оптимист след 0:4 от ЦСКА и потвърди: Беше експеримент


Керкез е оптимист след 0:4 от ЦСКА и потвърди: Беше експеримент
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2269 0

Керкез коментира загубата от ЦСКА

Случва се. Опитен отбор като ЦСКА използва нашите грешки. Резултатът 0:4 не е честен, защото и ние можехме да вкараме. Има и други ситуации, които не искам да коментирам. Не е хубаво, когато загубиш толкова тежко. Предстои пауза, ще работим здраво. Съжалявам за феновете ни. Видяхме млади играчи, които играха добре. Но накрая загубихме с 0:4, трябва да се научим да играем за резултат и да играем до края.

Младите момчета трябва да се учат, ще станат по-добри, ще са част от бъдещето на българския футбо. Трябва да се поучим от грешките си и да работим. Опитахме да се адаптираме и да изпробваме нова формация. Видяхте, че и през второто полувреме създадохме ситуации. Трябваше да променим нещо. Предстоят ни още два мача с тях за Купата. Да, можем да кажем, че това бе експеримент. Поемам отговорността и стоя зад моите играчи, ако някой трябва да бъде обвиняван, нека бъда аз.

Никога не се учиш от победите си, а от грешките. Победите носят радост, но не и уроци. Никога нищо не е идвало лесно в живота ми. Аз съм човек, който се бори. Искам да видя това и от играчите ми. Знам, че във футбола никой не ти дава време, но ние имаме нужда от малко време. Ние сме амбицирани, искаме Ботев много по-добър" - заяви той пред "Диема спорт", като за финал отказа да коментира отменения гол на Ботев и заяви, че не иска да коментира съдията.

Вижте повече подробности относно това как ЦСКА разби Ботев Пловдив, а Каранга избухна с първи голове (ВИДЕО).

Мощно избухване от феновете на ЦСКА срещу Гонзо, благодариха на Бербо, Стенли и Мартин Петров (СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички