Извънредно Общо събрание в Ботев Пловдив


Извънредно Общо събрание в Ботев Пловдив
Снимка: https://botevplovdiv.bg/

950 0

Управителният съвет на Сдружение ПФК Ботев обяви днес, че свиква извънредно Общо събрание на членовете на дружеството. На него ще бъдат разисквани въпроси свързани с имуществото на Сдружението, изразяване на негово общо становище, както и указване на представителя му как да гласува по всяка една точка от дневния ред на следващото Общо събрание. Ето и пълния текст на публикуваното съобщение:

Управителният съвет на Сдружение ПФК Ботев, ЕИК 000466336, със седалище и адрес на управление град Пловдив, бул. „Източен” № 10, на основание чл. 26 от ЗЮЛНЦ, чл. 9 от Устава на сдружението и свое решение, взето на заседание от 17.02.2021 г., свиква извънредно Общо събрание на членовете на Сдружението, което ще се проведе на 05.03.2021г. от 19:00 ч. посредством платформата за конферентни срещи ZOOM. Линк ще бъде изпратен на всеки от членовете, съобщиха "канарчетата".

Събранието ще се проведе при следния дневен ред:

Точка 1. Вземане на решение за разпореждане с имущество на Сдружението.

Точка 2. Вземане на решение за становището на Сдружението и указване на представителя му как да гласува по всяка една точка от дневния ред на следващото Общо събрание на АД ПФК Ботев.

Точка 3. Разни

Прочетете ТУК кое е последното ново попълнение в състава на Ботев

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички