Изпълнителният директор на Ботев Пловдив заяви бъдещите цели пред клуба


Изпълнителният директор на Ботев Пловдив заяви бъдещите цели пред клуба
Снимка: https://botevplovdiv.bg/

2363 0

Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Даниел Сереидо коментира представянето на отбора и бъдещите планове пред клуба навръх 109-ия му рожден ден. Испанецът заяви, че най-важно на първо време ще бъде постигането на икономическа стабилност:

"Сега работим по структурата, за да се подобри финансовото състояние на клуба през следващите години. Няма да правим революция. Имаме нужда от няколко човека, които да се се присъединят към екипа ни, за да подпомагат работата със спонсорите, с медиите.", каза Сереидо.

"Работим за бъдещото на Ботев. Искаме да стабилизираме клуба икономически. Много е важно за клуба да запази мястото си в Първа лига. Видяхте в последния мач всичко беше по-добре отколкото в началото. Взехме точка от Левски на Герена за първи път от 24 години и играхме добре. Вижда се подобрение", допълни Даниел Сереидо.

"Благодаря на всички, че дойдохте на рождения ден на клуба. Щастлив съм да бъда тук, да поздравя клуба и хората, които работят на стадиона. Донесохме им торта, за да покажем колко важна за нас е тяхната работа и колко е важно за нашия клуб отново да играем тук пред нашите фенове", завърши Сереидо пред привържениците на Ботев.

А колко пари прибира месечно треньорът Азрудин Валентич, разберете в ТОЗИ материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички