Ботев Пловдив взе важно решение на извънредното си Общо събрание


Ботев Пловдив взе важно решение на извънредното си Общо събрание
Снимка: https://botevplovdiv.bg/

511 0

На вчерашното извънредно Общо събрание в Ботев Пловдив бе взето решение, което на практика изчисти последните пречки пред промяната на собствеността на клуба, която се очаква в скоро време.

Сдружение „Професионален футболен клуб Ботев Пловдив“ е овластило управителния съвет да подпише договор с фирма на г-н Антон Зингаревич за прехвърлянето на 99% от акциите на ФК „Ботев Пловдив“ АД при определени условия. Решението е било взето с мнозинство от над 85% от присъстващите след продължило над 3 часа онлайн събрание на Сдружението в петък.

Прехвърлянето на 99% от акциите стана възможно, след като преди две седмици Сдружението придоби 39% от акциите на акционерното дружество, които до онзи момент бяха собственост на ТЦ ИМЕ АД. Инициативата бе координирана с кандидат-инвеститора в клуба г-н Антон Зингаревич.

Тази неделя Ботев Пловдив гостува на Левски в мач от 20-ия кръг на Първа лига. Срещата е с начален час 17:00ч. А какви са проблемите пред треньора на пловдивчани преди гостуването утре, прочетете ТУК.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Продукт за 200 милиона: Какво в цифри е Антъни Джошуа за британския бокс?

Предвид своята популярност и високия си коефициент на успехи в битки, при това на успехи с нокаут, не е изненада,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама