Ивелин Попов коментира избора на Георги Иванов за президент и каза дали ще плати глобата със стотинки


Ивелин Попов коментира избора на Георги Иванов за президент и каза дали ще плати глобата със стотинки
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

3425 0

Един от лидерите в тима на Ботев Пловдив - Ивелин Попов, даде интервю за колегите от "Дарик радио" и "dsport", в което говори за наложената си глоба от 4000 лева след мача между "канарчетата" и ЦСКА, завършил с успех за "червените" с 4:0. Попето бе категоричен, че сам ще плати наложената му санкция, като в същото време говори и за новоизбрания президент на БФС - Георги Иванов - Гонзо.

Ивелин Попов за своята глоба

"Това, което съм написал в социалните медии, стоя зад него. Никога в живота не бих се отметнал на следващия ден. Това, което съм написал, е така и си понасям глобата. С това, което правят, не можеш да обжалваш, не че съм имал желанието. Много хора се свързаха с мен да ми помогнат. Ще си платя глобата, няма проблем", сподели Попето.

Още: Фенове на Ботев Пловдив събират пари за Ивелин Попов: Изрази мнението ни срещу подобията на съдии

Ивелин Попов е недоволен от наложената му глоба

Думите към рефера

"Това, което казах на съдията, може да го потвърди: „Иво, защо го правиш? Нека ни поведат с 10:0, но ни остави да играем“. Ние налагаме млади футболисти, имаше 6 човека на крехка възраст. ЦСКА има публика, хубав терен, не омаловажавам победата им, не сме отишли да се затворим, надигравахме се, искахме да играем атрактивен футбол. Тази глоба е ясно, че е едва ли не, за да ми затворят устата, но това е моето мнение. Когато минали полусезон играхме във Варна с Черно море, загубихме с 0:1, играхме безобразно, някой излезе ли да каже нещо за съдията? Когато загубихме в Бистрица от ЦСКА 1948, когато загубихме от ЦСКА на „Колежа“, някой нещо каза ли?".

Ивелин Попов за Георги Иванов - Гонзо

Още: Не само Ивелин Попов, но и жена му изригна след глобата от БФС (СНИМКИ)

"На Гонзо мога да му пожелая успех. Нищо лошо не виждам да излиза шефът на съдиите и да обяснява спорните ситуации на публиката, на обществеността. Един път го трактуват по един начин, друг път – по друг. Искрено се надявам Георги Иванов да успее, защото се въртим в омагьосан кръг и за никого не е добре", добави още капитанът на Ботев Пловдив.

Още: Без чуждестранни рефери на ЦСКА - Ботев Пловдив: УЕФА забранил

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички