Хамза се направи непродаваем с претенции


Хамза се направи непродаваем с претенции
Снимка: Официален сайт на Ботев

4939 0

Тунизийският нападател на Ботев Юнес Хамза държи да получава месечна заплата от 25 000 евро и още 150 000 евро на ръка при подписване на договор с нов клуб. Изискванията обяви мениджърът му Михай Жойца пред румънския в. "Газета де Суд", пише вестник "Труд". Импресариото пък настоява за 100 000 евро комисиона.

Ботев трябва да продаде Хамза до края на следващата седмица. Треньорът Велислав Вуцов няма шанс да го задържи. "Много малко са отборите, които могат да си позволят финансовите ни условия - рече Жойца. - Това са много пари. Сумата е непосилна за всички румънски клубове. Затова Хамза няма дори да се връща в страната. Все пак трансфер ще направим. Имаме сериозен контакт с четири клуба от Русия и Китай."

Мениджърът не уточни какви пари иска Ботев за Хамза. Пловдивският клуб плати 700 000 евро за правата на тунизиеца през зимата. Сега в Ботев се надяват да възстановят поне част от сумата.

Другият високо котиран футболист на "канарчетата" е Феребори Доре, от когото се очакват също сериозни постъпления. Той не е играл за отбора през този сезон заради ангажимент към националния тим на своята страна. Доре асистира за двата гола на Конго при успеха с 2:0 над Руанда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички