Бързо-бързо: Ивелин Попов с първи гол за Ботев Пловдив след минути игра - вкара от 2 метра (ВИДЕО)


Бързо-бързо: Ивелин Попов с първи гол за Ботев Пловдив след минути игра - вкара от 2 метра (ВИДЕО)
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1782 0

По-малко от седмица, след като Ивелин Попов изненадващо официално се раздели с Левски, бившият капитан на националния отбор на България вкара и първото си попадение за новия си отбор - Ботев Пловдив.

Полузащитникът нямаше нужда от много време, за да го стори. На стадион "Христо Ботев" Попето откри резултата срещу Крумовград след 21 минути игра. На почивката между полувремената единствено неговият гол правеше разликата.

Самюел Акере показа техника и скорост и проби отдясно в наказателното поле. Той влезе навътре и моментално стреля с левия си крак. Там Янко Георгиев успя да се намеси, но прати топката право в краката на Попов.

Бившият футболист на Левски дебнеше на границата на вратарското поле и моментално проследи траекторията на топката, направи две крачки към нея и я вкара в напълно празната врата пред него, след като противников бранител не успя да го блокира навреме.

Можете да видите първия гол на Ивелин Попов с екипа на Ботев Пловдив чрез кадрите по-долу в материала. Трите точки са изключително важни за "канарчетата", които потеглиха със само 2 точки след 5 мача, все още чакайки първата си победа. Така Ботев Пловдив изостава сериозно в класирането на Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички