Георги Марков: "Левски" е по-голям дразнител от Лудогорец, бием с...


Георги Марков: "Левски" е по-голям дразнител от Лудогорец, бием с...

1171 0

Спортният директор на "Ботев" (Пд) Георги Марков очаква отборът му да покаже различно лице в оставащите до паузата два мача и да вземе шест точки от тях. Следващият съперник на "канарчетата" е "Левски", като очакванията на Марков са за победа над "сините" с 2:1.

"Ботев е добре. Готвим се за добър мач и да спечелим. Не знам дали става дума за омраза, но Левски е дразнител. Ботев ще бие с 2:1. Надявам се да вземем 6 точки от тези два мача“, коментира директорът пред "Дарик".

"Все пак бе работен ден срещу Лудогорец, затова стадионът не бе така пълен. Утре ще е пълно. Преди година срещу Левски в делничен ден бе пълно, защото Левски е по-голям дразнител“, допълни той.

Той се възмути от упрека, че отборът му не е играл срещу Лудогорец. "Как да не сме играли? Играхме, колкото са ни били възможностите. Допуснахме елементарен гол. Лудогорец се възползва и така поведе", посочи той.

Марков сподели, че новият наставник на пловдивчани Николай Костов се адаптира нормално в клуба и е затегнал дисциплината в отбора.

"Има още 2 кръга до края на полусезона. Мисля, че отборът ще изглежда по различен начин в тези два двубоя", каза още спортният шеф и сподели, че "Ботев" са се насочили към Анталия за подготовката в паузата.

"Ботев" и "Левски" се срещат утре, 5-и декември, от 14.00 часа в мач от 19-ия кръг на "А" група.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички