Французи и унгарци следят Юнес Хамза


Французи и унгарци следят Юнес Хамза
Снимка: Официален сайт на Ботев

1398 0

Кандидатите за тунизийската звезда на Ботев (Пд) Юнес Хамза продължават да се увеличават, съобщава "7 дни спорт“. По време на мача между Ботев (Пловдив) и Черно море в неделя, спечелен с 2:1 от пловдивчани, но трибуните на базата в Коматево присъстваха двама футболни агенти от Унгария.

На този етап няма информация с кои клубове работят въпросните мениджъри, но главната цел на визитата им е бил именно Хамза. Заговори се, че те са следили с интерес и изявите на бразилеца Вандер Виейра.

Юнес не започна като титуляр заради болки в кръста през седмицата. Той влезе в 64-ата мин и донесе успеха за своите с попадение в 84-ата мин. Специално за да наблюдава на живо Хамза в ложата в комплекса се настани и френският агент от алжирски произход Сам Нордин, който е бивш играч на Страсбург и Люцерн. 32-годишният доскорошен футболист вече е предложил тунизиеца на няколко клуба, в които работи.

До 2-3 дни се очаква развитие по изходящ трансфер на Юнес. Дотогава ще стане ясно дали от Унгария ще изпратят оферта за него, а в неделя той е бил следен и за клуб от Румъния. Досега няколко отбора от северната ни съседка проявиха интерес към него, като сред тях е и Стяуа, който вече привлече Сърджан Лукин от Ботев (Пд).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички