Ферарио Спасов: Получи се истински дерби мач


Ферарио Спасов: Получи се истински дерби мач
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1577 0

Треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов бе много щастлив от днешната победа на неговия тим срещу Левски. „Канарчетата“ стигнаха до успеха с 2:1 след две попадения на Атанас Илиев.

След двубоя наставникът на „жълто-черните“ коментира впечатленията си от срещата: „Успяха момчетата. Браво на момчетата, браво на публиката, браво и на отбора на Левски, който също търсеше победата до края. Получи се истински дерби мач. Момчетата показаха, че несправедливо са понасяли критики досега, защото просто бяхме в преходен период и е нормално да редуваме много добри игри с много слаби. Хубава победа, но това са само 3 точки. Ние доста изпуснахме от началото на първенството и вярвам, че тази победа ще даде импулс на момчетата да играем все по-добре.“

„В момента бъдещето на отбора е неопределено. Аз изказвам моето възхищение от тези момчета, които останаха, които излязоха днес, да не блестяхме днес, но показахме амбиция, желание и качества, които правят този отбор идентичен и преминава винаги през много големи трудности, за да стигне до това взаимодействие – фенове и отбор. Тежко е и дано да се намери изход от тази ситуация, в която сме изпаднали“, заяви Ферарио Спасов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички