Ето как "Ботев" ще се готви за място в Топ 6


Ето как "Ботев" ще се готви за място в Топ 6

1123 0

Спортно-техническото ръководство на "Ботев" (Пловдив) финализира подготвителната програма на отбора до началото на пролетния дял от сезона.

"Канарчетата" ще се готвят на три етапа и ще изиграят общо 8 контролни срещи. Първият етап от подготовката е от 12 до 31 януари и ще премине изцяло на базата в "Коматево". Следва 10-дневен лагер в турския курорт Анталия, а след това до началото на шампионата "жълто-черните" ще тренират отново на клубната база.

Първата контролна среща на "Ботев" е срещу 5-ия във временното класиране на "А" група тим на Берое. Проверката е на 24-ти януари и ще се играе на "Футболен комплекс Ботев 1912" в "Коматево".

На 30-ти януари "жълто-черните" ще срещнат дублиращия си отбор, а ден по-късно пловдивчани ще изиграят контролна среща с третодивизионния Оборище Панагюрище. На този етап не е ясно мястото на мача, като желанието на треньорския щаб на "канарчетата" е в него Ботев да бъде в ролята на гост.

Следват 3 контролни срещи в Турция. Първата от тях е на 4-ти февруари срещу 6-ия в класирането на полската Екстракласа отбор на Гурник Забже. 3 дни по-късно "канарчетата" ще срещнат румънския елитен тим Газ Метан, а последната проверка е на 10-ти февруари срещу грузинския Торпедо Кутаиси.

След завръщането си от Турция момчетата на Петър Пенчев ще изиграят още 2 контролни срещи. На 15-ти февруари, на стадион "Беркут" в Брестник, "жълто-черните" ще срещнат намиращия се на второ място в "Б" група Локомотив Горна Оряховица. Генералната репетиция преди официалните мачове е на 21-ви февруари срещу "Славия", като мачът ще се проведе на клубната база в "Коматево".

Програма с контролните срещи:

24.01 – Ботев – Берое /Коматево/

30.01 – Ботев – Ботев U21 /Коматево/

31.01 – Оборище – Ботев /?/

04.02 – Ботев – Гурник Забже (Пол) /Турция/

07.02 – Ботев – Газ Метан (Рум) /Турция/

10.02 – Ботев – Торпедо Кутаиси (Гру) /Турция/

15.02 – Ботев – Локо ГО /Брестник/

21.02 – Ботев – Славия /Коматево/.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички