"Ботев" няма нужда от гръмка селекция, отсече треньорът


"Ботев" няма нужда от гръмка селекция, отсече треньорът
Снимка: Официален сайт на Ботев

1010 0

Ботев (Пд) ще даде старт на зимната си подготовка без новопривлечени футболисти. В първата тренировка на тима за 2015 г. ще се включат общо 12 юноши. Освен множеството таланти, които вече са част от представителния отбор, на заниманието ще се появят и някои новозабелязани от треньора Петър Пенчев юноши на клуба.

Не е тайна, че на "Коматево" смятат да дават все повече шансове за изява на собствените си кадри, които постепенно да се утвърдят в „А" отбора. Именно с мисъл към бъдещото развитие на клуба още от тази зима "жълто-черните" все повече ще обръщат поглед към академията си. През есента не малко мачове записаха защитниците Лазар Марин и Радослав Терзиев, които преди три години бяха привлечени в школата на Ботев от Спартак (Пд).

"Младите момчета, които ще започнат подготовка с отбора, са набор 94,95 и 96. Няма да правим гръмка и мащабна селекция, защото и нямаме нужда от такава. На този етап желанието ни е да привлечем само външен флангови футболист. Ще продължим да развиваме потенциала, който демонстрираха младите играчи в състава ни“, коментира пред "7 дни спорт" треньорът Петър Пенчев.

Единственият, който засега се е разделил с Ботев (Пд), е босненският халф Горан Галешич.

Петър Пенчев ще пробва футболист, който се очаква да започне подготовка с отбора от днес. Специалистът обаче не пожела да разкрие повече подробности около играча, който е чакан за старта на зимната подготовка. Наставникът на "жълто-черните" ще преценява качествата му в продължение на няколко дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички