Добри новини за Ботев, подновяват строежа на "Колежа" във вторник

Само няколко дни остават до рестарта на строежа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Във вторник, 20 август, Ботев ще подпише договора с фирма "Главболгарстрой", която ще извърши по-голямата част от строителните дейности.

Фирма "Запрянови" пък ще бъдат като подизпълнители, като се очаква още на 22 август, четвъртък, първите работници да започнат дейности по "Колежа". Собственикът Георги Самуилов вече обяви, че до 1 септември строежът ще стартира, пише "Тема спорт". Очаква се съоръжението да е готово до март 2021, макар че срокът бе март 2020-а.

Предложили Тодор Неделев на бивш клуб на Димитър Бербатов

Голямата звезда на Ботев Пловдив Тодор Неделев може да осъществи трансфер в Гърция, пише днес "Plovdiv24.bg". Халфът е силно желан от грандовете ...

Ръководството на Ботев Пловдив пък ще намали от финансите, предвидени за ДЮШ, след като разходите за първия отбор са нараснали значително. Така например пансионът, където живеят младите таланти на жълто-черните, които не са от Пловдив, се затваря поне 2 дни седмично, когато няма никакви събития. След летните трансфери месечният бюджет на канарчетата се е вдигнал с цели 40%, като разликата идва най-вече от високите заплати на чужденците.

През този месец ръководството на Ботев се раздели с един ненужен играч. Кой е той може да видите в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!