Берое спечели Дербито на Тракия, Камбуров пак бележи


Берое спечели Дербито на Тракия, Камбуров пак бележи
Снимка: beroe.bg

1648 0

Отборът на Берое продължи с отличното си представяне, след като спечели „Дербито на Тракия“ срещу Ботев (Пд) с 2:0 в Стара Загора в двубой от шестия кръг на efbet Лига.

След нулева първа част, възпитаниците на Александър Томаш пречупиха съперника с две попадения. Първото дойде след точно изпълнена дузпа от страна на неостаряващия Мартин Камбуров, който се разписа от бялата точка, а за нарушението втори жълт картон получи бранителят на „канарчетата“ Костадин Ничев.

Това даде огромно предимство на заралии, които и без това бяха по-активният от двата отбора, и се стигна до втори гол, сложил точка на спора. Негов автор стана Иван Минчев в 83-та минута.

Четвъртият успех на старозагорци качи временно тима на върха в efbet Лига. Той бе и трети последователен за Томаш и компания. Пловдивчани пък продължават с колебливото си представяне от началото на вътрешния шампионат, след като записа четвърти пореден мач без успех при едно равенство и три поражения. В следващия кръг Берое гостува на новака Царско село, докато Ботев (Пд) приема в къщи Витоша (Бистрица).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички