"Ботев" забрави Иван Цветков за нов договор


"Ботев" забрави Иван Цветков за нов договор

969 0

Новият административен директор на пловдивския Ботев Иван Йотков е направил предложения за нови договори на Мариян Огнянов и Пламен Николов. Той обаче не е говорил със звездата на тима Иван Цветков, което е сигурен знак, че той си тръгва от Пловдив през лятото, твърди "Меридиан Мач"

Нападателят се превърна в любимец на „жълто-черните" фенове в последните две години, но явно е дошъл моментът за раздяла с клуба. Ветеранът е в конфликт и с треньора Петър Пенчев от момента, в който Цветков напусна лагера на тима, след като разбра, че няма да е титуляр срещу Лудогорец. Той най-вероятно ще се върне в родния Пирин, където игра с успех преди трансфера в Левски.

На Огнянов и Николов са им предложени максималните заплати от 3000 евро. Двамата имат няколко дни, за да дадат отговор на Ботев. Към Мацата има интерес и от бившия му клуб Левски, като „сините" са сигурни, че халфът се връща на „Герена". Централният защитник Николов се ослушва за оферта от чужбина, но ако не стана трансфер, вероятно ще остане в Ботев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички