Ботев взима скъп чужденец


Ботев взима скъп чужденец
Снимка: БГНЕС

959 0

Ботев (Пловдив) ще привлече скъп чуждестранен футболист за малко пари. Днес той е бил гледан от човек, който е част от щаба на :канарчетата". Това обяви треньорът на "жълто-черните" Велислав Вуцов след 3:3 с Литекс в мача от 4-ия кръг на "А" група.

"В чужбина днес един човек гледа един играч. Аз го знам от две години и си залагам главата за него. Той е скъп и искаме да го вземем евтино, това, което всички искат. Търсим задължително само централен защитник, защото имаме само два опитни играчи на този пост", коментира Вуцов пред журналистите.

Той разкри, че може да смени схемата на игра в зависимост от успеха на готвените трансфери: "Ако вземем двама опитни играчи, ще сменям схемата, ще я направя много по-агресивна”, категоричен бе специалистът.

Вуцов издаде още, че Юнес Хамза, който в последните мачове от първенството е на резервната скамейка, ще започне титуляр в сряда срещу Лудогорец в мача за Суперкупата на България.

"Като се знае кои чужденци остават, ще ви кажем. Сега не се знае. С риска да се издадем, Хамза ще почне в сряда", призна Вуцов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички