Ботев Враца пропусна да победи Ботев Пловдив в зрелищен мач


Ботев Враца пропусна да победи Ботев Пловдив в зрелищен мач
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1284 0

Отборите на Ботев Враца и Ботев Пловдив затвориха четвъртия кръг с равенство помежду си – 1:1.

Срещата в северозапада бе много интересна, като бе наситена с положения, картони и сериозна футболна битка, а в допълнение към това и двете попадения на „Христо Ботев” бяха изящни. Все пак сякаш врачани бяха по-дейният отбор, който повече трябва да съжалявам за пропуснатата победа.

Атанас Илиев даде аванс на „канарчетата” с гол в 44-ата минута, а Костадин Ничев изравни резултата с превъзходно попадение, за да подели точките.

Илиев отигра полуобърнат към вратата на врачани и с мощен удар с левия крак парира Краси Костов минута преди края на полувремето.

В 53-ата обаче Костадин Ничев не се посвени да стреля мощно с левия крак в наказателното поле на пловдивчани и изравни резултата.

По този начин врачани отново излязоха на върха в класирането, като се изравниха по точки с Черно море, но по-добрият им актив при головата разлика към този момент прави разликата между двата отбора. Ботев Пловдив пък се настани на четвъртото място в Първа лига със седем пункта.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички