Ботев (Пловдив) с прекрасна инициатива, ще играе с екипи от рециклирани бутилки (ВИДЕО)


Ботев (Пловдив) с прекрасна инициатива, ще играе с екипи от рециклирани бутилки (ВИДЕО)
Снимка: botevplovdiv.bg

2365 0

Ботев (Пловдив) изненада с уникална идея относно новата си екипировка за предстоящия футболен сезон. "Канарчетата" презентираха по прекрасен начин новото си облекло, като разкриха, че два от четирите екипи са изработени от рециклирани пластмасови бутилки.

Публикуваме съобщението на пловдивския гранд без редакторска намеса:

"Ботев (Пловдив) представи два от мачовите екипи за сезон 2022/2023. От новия сезон „канарчетата“ ще бъдат обличани от италианския производител Macron. Жълто-черните“ презентираха традиционния жълт екип, както и един от резервните екипи, който е в цвят бордо.

За настоящия сезон пловдивчани ще имат богата серия от четири мачови екипа. За феновете в продажба ще бъдат пуснати и четирите екипа, както и цялата гама от екипировка за тренировки и свободно време. Серията Macron Eco Fabrics, от която са жълтият и екипът цвят бордо, е изработена от нишка от 100% PET рециклиран полиестер със сертификат от Global Recycle Standart.

PET е материя, създадена от нефт или природен газ и може да бъде 100% рециклирана, като по този начин се връща на пазара под формата на нови екологично устойчиви продукти. За производството на всяка една фланелка са рециклирани 13 0.5-литрови бутилки", написаха от клуба в социалните мрежи.

Пловдивчани зарадваха феновете си и с друга новина, ето каква е тя

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички