Илиев - младши: Феновете на Апоел ще напълнят стадиона, на Ботев няма да му е лесно


Илиев - младши: Феновете на Апоел ще напълнят стадиона, на Ботев няма да му е лесно
Снимка: Lap.bg

1751 0

Илиан Илиев-младши сподели какво може да очакват Ботев Пловдив и привържениците на "канарчетата" в предстоящите сблъсъци с АПОЕЛ Никозия от Лигата на Конференциите. Българинът говори пред Спортал, а наскоро стана шампион на Кипър с отбора на Аполон Лимасол. Халфът вече е натрупал добри впечатления от кипърския футбол.

"За шансовете на двата отбора не мога да кажа. Отборът на АПОЕЛ има много чужденци и играе атакуващ футбол, но същото се отнася и за Ботев. Смятам, че ще се получи един атрактивен и интересен двубой за зрителите. Феновете на АПОЕЛ ще напълнят стадиона и със сигурност няма да им бъде лесно на Ботев, но нищо не се знае. Със сигурност ще бъде интересен мач. Не мога да отличавам и да давам мнения за играчи на АПОЕЛ. Все пак съм професионален футболист и съм фокусиран върху моя отбор", заяви Илиан Илиев-младши.

Футболистът коментира и изминалия сезон, в който стана на Кипър: "Сезонът беше добър за млад футболист като мен, все пак станахме шампиони. Бих казал, че свикнах с футбола в Кипър. Смятам, че вече съм адаптиран и втората ми година трябва да бъде още по-добра. Всички отбори тук играят атакуващ футбол и има пространства. Преобладават чужденците, така че трудно може да се прецени дали в Кипър, или пък в България се играе по-бързо и физически. Има обаче много опитни футболисти, минали през големи първенства".

Синът на Илиан Илиев обяви, че следи случващото се в българския футбол, но не може да прогнозира кой ще стане шампион през новия сезон. 

Вижте кога ще се изиграят срещите от втория предварителен кръг на ЛнК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички