Ботев Пловдив с огромно шоу по случай 110 години от създаването на клуба (ВИДЕО)


Ботев Пловдив с огромно шоу по случай 110 години от създаването на клуба (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт - Ботев Пловдив

1319 0

Ръководството на Ботев Пловдив отпразнува 110-ата годишнина от основаването на клуба със специален празничен концерт. Събитието се проведе в центъра на великия български град и по-точно в Античния театър, където присъстваха някои от най-значимите футболисти в историята на "жълто-черните", както и играчите и треньорския щаб от представителния отбор на "канарчетата".

"Концертът има за цел да покаже на всички "жълто-черни" сърца великата история на нашия клуб. История, изпълнена с много поводи за гордост, с много победи над европейски грандове и завоювани отличия на родната сцена", заявиха организаторите от пловдивския клуб.

Над 300 души станаха съпричастни с "жълто-черния" празник, а специални гости на събитието бяха певците Никéца, Едит Унджиян, Димитър Кърнев, Мирослава Кацарова, Ивайло Михайлов, както и Хора на пловдивските момчета.

От Ботев обявиха, че всички приходи, събрани от концерта, ще бъдат използвани от клуба за собствената академия и образованието на бъдещите футболисти на "канарчетата".

Вижте кой ще свири гостуването на Ботев на Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички