Ботев Пловдив с много силен трансфер - уреди защитник от Франция със сериозна визитка


Ботев Пловдив с много силен трансфер - уреди защитник от Франция със сериозна визитка
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

1585 0

Ботев Пловдив осъществи много сериозен трансфер, след като привлече в редиците си френския защитник Самуел Супрайен. Договорът на бранителя с "канарчетата" е за срок от 2 години.

Супрайнен е с изключително впечатляваща визитка, като има множество мачове в италианската Серия А, както и във френската Лига 1. Роден е на 18 февруари 1989 година във Франция.

Юноша е на Рен, като за френския тим записва 24 мача. Следва престой в друг френски клуб - Дижон, където изиграва над 100 срещи.

В периода 2015 - 2018 година Супрайен е част от италианския клуб Верона, като за "жълто-сините" изиграва точно 80 мача. През последните три сезона защитникът бе част от друг елитен френски отбор - Оксер.

Бранителят е преминал и през всички юношески формации на националния отбор на Франция, като има мачове и за младежкия национален отбор на родината си. В Ботев Пловдив Самуел Супрайен ще носи фланелката с номер 18! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички