Ботев Пловдив - Левски по ТВ: Къде да гледаме мача от Първа лига?


Ботев Пловдив - Левски по ТВ: Къде да гледаме мача от Първа лига?
Снимка: Lap.bg

2708 0

Ботев Пловдив приема Левски в мач от петия кръг на Първа професионална лига. Трите точки са изключително важни и за двата отбора, чиито сблъсъци са едни от класическите в българския футбол.

Пловдивчани започнаха сезона доста стабилно с победи над Пирин (2:1) и Славия (1:0). "Канарчетата" допуснаха поражение от Черно море (0:2), а с Ботев Враца завършиха наравно 1:1. Сега момчетата на Азрудин Валентич излизат за нов успех, като в тима няма кадрови проблеми.

Левски стартира сезона с 3 поредни загуби от Славия, Ботев Враца и Арда. В срещата с Царско село "сините" спечелиха първите си 3 точки през сезона. Единственият проблем пред Живко Миланов е контузията на Христофор Хубчев. Очаква се като титуляр да се завърне Радослав Цонев, който се възстанови от травма.

В исторически план Левски има предимство срщеу Ботев. "Сините" имат 77 победи, 41 са успехите за Ботев и 23 мача са завършили наравно. Мачът започва в 21:00 ч. и ще бъде предаван по Диема спорт. Може да следите двубоя НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички