Ботев Пловдив излезе с официална декларация срещу бивш директор


Ботев Пловдив излезе с официална декларация срещу бивш директор
Снимка: Официален сайт - Ботев Пловдив

1375 0

Ръководството на Ботев Пловдив излезе с официална позиция по повод изявленията на бившия изпълнителен директор на клуба Даниел Серехидо. Испанецът, който напусна "канарчетата" през миналата есен, използва социалните мрежи, за да коментира актуални събития около пловдивския клуб.

"Жълто-черните" обявиха, че повече няма да отговарят на неговите изказвания и е възможно да се стигне до съда. Ето какво написаха:

"Във връзка със зачестилите медийни изяви на бившия изпълнителен директор на ПФК Ботев - Даниел Серехидо, изказваме дълбокото си разочарование от неговото непрофесионално поведение, което има за цел единствено да урони доброто име и престиж на ПФК Ботев, да подкопае доверието в клубното ръководство и да напомни за личността на г-н Серехидо. Категоричното не приемаме този начин на поведение и комуникация.

От октомври 2021 год. г-н Серехидо не е част от ръководството на клуба, не е в течение на клубните работи и няма никакво отношение към процеса на формиране и вземане на решенията в клуба. Изказаните от него мнения са плод единствено на спекулации. Нито едно от изявленията на г-н Серехидо не почива на обективни факти, а е плод единствено на неговото въображение.

ПФК Ботев не желае да влиза в медиен диалог с г-н Серехидо и в бъдеще няма да коментира негови изказвания, касаещи клуба. За защитата на всички наши права и законни интереси ще бъдат предприети нужните и предвидени в закона действия, включително и по съдебен ред".

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички