Ботев (Пд) си осигури първо зимно попълнение


Ботев (Пд) си осигури първо зимно попълнение
Снимка: БГНЕС

1137 0

Ботев (Пловдив) има първо зимно попълнение, твърди "Меридиан Мач". Става дума за изкаралия кратки проби в тима Запро Динев. В петък той дебютира с жълто-черната фланелка в контрола с Ботев (Гълъбово), като треньорът Николай Киров е останал с добри впечатления от неговите изяви и от клуба ще му предложат договор.

19-годишното крило на Беласица заинтригува "канарчетата" още преди месец и заради това бе поканен на тестове. След като стана ясно, че ги е издържал успешно, Динев ще трябва да приключи с настоящия си отбор от Петрич. Вчера той не игра при победата на "комитите" над Ботев (Ихтиман) с 2:1, а ще пропусне и срещата с Чавдар (Етрополе), която ще се играе на 24 ноември. Тя ще е последна за Беласица, тъй като тимовете от Югозападната Трета лига ще излязат в почивка до февруари.

БИВШ НАЦИОНАЛ ИЗОБЛИЧИ ЛУДОГОРЕЦ И НАШ РЕФЕР В СКАНДАЛНИ ПРАКТИКИ

Очаква се през декември Динев да тренира с Ботев (Пд), за да свикне с обстановката в Коматево. "Канарчетата" ще са на лагер в Анталия от 24 януари до 4 февруари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички