Бивш национал изобличи Лудогорец и наш рефер в скандални практики


Бивш национал изобличи Лудогорец и наш рефер в скандални практики
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

23751 0

Нападателят Алекс Колев, който играе за полския Арка (Гдиня), разказа пред медия в страната за отвратителните практики в българския футбол. Бившият национал разкри какъв цирк се е разиграл по време на мача за Суперкупата на България между неговия Ботев (Пловдив) и Лудогорец.

Този мач беше дебютен за нападателя с жълто-черната фланелка и той е категоричен, че ще го помни цял живот.

"Водехме с 1:0 и бяхме по-добрият отбор на терена. В 44' аз блокирах противник, играех чисто, но реферът ми даде жълт картон. Минута по-късно получих пас отляво и влязох в наказателното поле на Лудогорец. Един от съперниците ми ме ритна. Вижте, това е белегът, който ми остана от тогава. Съдията трябваше да го види. Погледнах го и видях, че се колебае. След миг той отсъди пряк свободен удар за Лудогорец. След това техният капитан извика на арбитъра: "Дай му още един картон". Съперникът, който ме изрита, каза, че ме е ритнал, но капитанът му каза да мълчи. Малко по-късно съдията ми показа втори жълт картон и ме изгони от игра. Това беше цирк. За първи път виждах такова нещо. Нашият треньор искаше да протестираме и да напуснем терена. В крайна сметка доиграхме мача, но нямаше смисъл. За съжаление, когато е необходимо, Лудогорец винаги може да разчита на помощта на съдиите", разказа Колев пред przegladsportowy.pl.

ЛУДОГОРЕЦ НЯМА ЗАГУБА ПРИ СЪДИЯТА, КОЙТО ЩЕ СВИРИ МАЧА С ЦСКА

Както е известно, след изгонването на Колев Ботев инкасира 3 гола и загуби с 1:3. Припомняме, че капитан на Лудогорец и тогава беше Светослав Дяков, треньор на "канарчетата" беше Велислав Вуцов, а главен съдия на срещата бе Николай Йорданов.

Междувременно Лудогорец готви нова трансферна бомба в Първа лига. Подробности четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички