Ботев (Пд) с чистка в администрацията, тръгват си петима служители


Ботев (Пд) с чистка в администрацията, тръгват си петима служители

803 0

Ботев (Пд) започва тотално оптимизиране на раздутата администрация. След като клубът се раздели с трима играчи, сега на ред са и промени в администрацията, пише "ПловдивНюз". Първата раздяла е с изпълнителния директор Иван Йотков, който е заменен от Асен Караславов. Пиарът Стефан Попов също вече не е служител на клуба.

Основната задача на Попов беше да следи за паметни дати в историята на Ботев и рождени дни на легенди на клуба. Третият, който вече не е служител на клуба, е Тодор Шаранков. Той обслужваше фен-магазина, но в един момент се оказа, че е и управител на базата в Коматево.

В близките дни от Ботев ще бъде освободен и Костадин Йорданов, който се водеше финансов консултант. Ботев ще се раздели и с дългогодишното си пресаташе Митко Лишев, който всъщност по времето на Желко Петрович бе тийм-мениджър. Той е отпуск от 20 дни.

Така със заплатите на Адалберт Зафиров, Петрович, както и на тримата привлечени от него играчи и на въпросните служители на администрацията, Ботев може да си позволи поне добри нови играчи, без да има надвишаване на бюджета, пише "Меридиан мач". А каква чистка в състава може да има през януари вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама