"Ботев" (Пд) надува заплатата на национал


"Ботев" (Пд) надува заплатата на национал
Снимка: Официален сайт на "Ботев"

809 0

Ръководството на "Ботев" (Пд) тръгва на акция „Задържане на звездите", научи „Меридиан Мач". Цел №1 в нея е клубът да поднови контракта на национала Радослав Терзиев.

22-годишният универсален защитник има договор с „жълто-черните" до края на сезона и след по-малко от месец други клубове ще имат право да преговарят с него. Принципно Радо Терзиев е обявил пред шефовете си, че иска да остане в Ботев, но в Коматево са притеснени от слуховете, че шампионите от Лудогорец проявяват интерес към бранителя и могат да го вземат без пари през лятото.

Заради това „жълто-черните" готвят нов договор за футболиста, който беше в списъка на националния селекционер Петър Хубчев за квалификацията с Беларус. Контрактът ще бъде със солидно завишение на заплатата.

Припомняме, че ръководството на Ботев вече предложи нови договори на двамата бразилци в отбора -Жоао Пауло и Фелипе Бризола. И техните контракти изтичат в края на сезона, а клубът иска да задържи латиноамериканците и за следващата кампания. В Коматево се говори, че новите предложения към Пауло и Бризола са със завишени финансови условия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички