"Ботев" (Пд) набеляза Илиан Илиев за нов треньор


"Ботев" (Пд) набеляза Илиан Илиев за нов треньор
Снимка: Getty Images / Guliver

1001 0

В "Ботев" (Пд) вече усилено търсят заместник на наставника си Ермин Шиляк и един от вариантите пред тях е Илиан Илиев. 47-годишният специалист е желан да започне работа на Коматево най-късно от Нова година, твърди "7 дни спорт".

Според изданието, въпреки че шефовете на клуба декларираха, че Шиляк остава до края на годината, словенецът може и да не изкара до тогава. Ако "Ботев" не спечели неделната битка за Тракия срещу Берое, Шиляк може да изгори преждевременно.

Илиаев бе желан от "канарчетата" още по времето на Цветан Василев, но до сделка не се стигна. До лятото родният специалист водеше анголския Интерклуб (Луанда), но изненадващо реши да се раздели с клуба, въпреки че под негово ръководство отборът се представяше успешно.

Друг актуален вариант пред "канарчетата" е Димитър Васев. Треньорът, извел Локомотив (Сф) до бронзовите медали миналия сезон, бе вариант за "Ботев" и през лятото, когато директор там стана Георги Марков. Тогава обаче съществена роля за неангажирането на Васев изиграха и недобрите настроения на феновете към специалиста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички