Гаф на БХК постави фенове на ЦСКА и "Левски" рамо до рамо


Гаф на БХК постави фенове на ЦСКА и "Левски" рамо до рамо

1724 0

Странна постъпка на Българския хелзинкски комитет направи невъзможното - обедини кръвните врагове сред българските агитки - тези на "Левски" и ЦСКА.

Привържениците скочиха срещу номинацията на астралиеца Джок Полфрийман за личност на годината. Чужденецът си "заслужи" това с борбата си за правата на затворниците, въпреки че е в затвора за убийството на 20-годишния Андрей Монов.

Действията на БХК вбесиха феновете на "сините" и те организираха протест пред сградата на Комитетеа в София. Изненадващо те бяха подкрепени от привърженици на ЦСКА. Множество фенове на "червените” споделят, че са твърдо зад тези на "Левски” и изразиха готовност да бъдат на протеста. Ултрасите на ЦСКА са на мнение, че когато става дума за България и за българското, не трябва да има разделение между привържениците на футбола, пише "24 часа".

От "Ботев" (Пд) не останаха безучастни към случващото се и излязоха с декларация, в която призоваха за разследване на дейността и финансирането на БХК. Те предупредиха, че са готови на всичко за опазване на България и българското и определиха дейците на Комитетеа като "гнусни предатели и небългари".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички