Бесни фенове на Ботев Пловдив нахлуха в базата в Коматево, за да искат обяснения


Бесни фенове на Ботев Пловдив нахлуха в базата в Коматево, за да искат обяснения
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1816 0

Феновете на Ботев Пловдив не бяха никак доволни от загубата на своя тим от Хебър в Пазарджик с 1:0, като още след двубоя поискаха обяснения от играчите на тима. След срещата част от ядосаните привърженици са отишли и на клубната база на "канарчетата" в Коматево.

Ядосани фенове окупираха базата в Коматево

Те са потърсили лична среща с един от помощник-треньорите Тимур Дагуев. Ядосаните привърженици са влезли в хотелската част на базата, но Дагуев не е бил в Коматево. Те са търсили обяснения от него за закъснялата селекция и неубедителното представяне, предаде "dsport".

Пловдивският клуб започна зле новия сезон, като има само 2 точки от 5 кръга. Те са от двубоите с Локомотив и Пирин. Отборът на Станислав Генчев записа загуби от Левски, Арда и Хебър.

"Хубаво е, че имаме спортен директор. Обсъждаме селекцията, закъсняла е. Не мога да гледам феновете в очите. Благодаря им за доверието. Хората искат да виждат желание и борба. Сезонът е в много лоша посока. Трябва да направим всичко възможно да вземем победа. От напрежение е, не от неможене. Винаги взимаме грешното решение, когато трябва да завършваме. Никога не съм бил притеснен за поста си. Всеки треньор носи оставката в джоба си. Резултатите ще покажат заслужил ли съм доверието" - заяви Генчев след сблъсъка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички