Бандаловски отново нападна Ботев Пд: Мишленца, сега кой е виновен ?


Бандаловски отново нападна Ботев Пд: Мишленца, сега кой е виновен ?
Снимка: Botevplovdiv.bg

1882 0

Бившият футболист на Ботев Пловдив Иван Бандаловски отново нападна треньорското ръководство на пловдивчани след гръмката загуба с 5:0 от ЦСКА 1948. Той бе освободен от клуба след загубата от Монтана заедно с капитана на тима Лъчезар Балтанов, а от Ботев обявиха, че решението е на треньорите.

"Мишленца ЦСКА 1948 - Ботев 5:0. Сега кой е виновен? Аз, Лъчо, Вутов, Сашо Тонев, Терзиев или Марин??? Страхотен отбор с отлични футболисти. Вие го направихте на аматьорщина и олигофренщина с тези лица и още няколко ще се копае дъното", написа Бандата, прикачвайки колаж на треньорите на Ботев и Радослав Кошински, председателят на Сдружение Ботев 1912.

Бандаловски вече е играч на Царско село. "Изключително съм щастлив и се радвам, че ще мога да работя отново с голям треньор и име като Любослав Пенев. Мисля, че в отбора има добри футболисти и може да постигнем страхотни резултати. Стойне Манолов е сериозен бизнесмен и съм готов да помогна за развитие на проекта Царско село", заяви по-рано Бандаловски при представянето си. Междувременно, Бандаловски бе заплашен от шеф на Ботев Пд, че ще бъде даден под съд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички