Азрудин Валентич: Маркиньос не искаше да играе повече в Ботев


Азрудин Валентич: Маркиньос не искаше да играе повече в Ботев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1570 0

Старши треньорът на Ботев Пловдив разкри защо звездата на "канарчетата" Маркиньос премина в унгарския Ференцварош дни преди подновяването на сезона. Валентич заяви, че бразилецът не е искал повече да играе за пловдивчани.

"Винаги е трудно да се справиш в първия си мач след подготовката. Знаем , че теренът не бе перфектен, но трябва да се концентрираме върху нашата игра. Играхме много добре, особено през второто полувреме. През първата част имахме само няколко добри положения. Мачът беше 50-50 и всичко зависеше от това кой ще вкара първия гол.

Вкарахме двама свежи играчи, които дадоха своя ефект в мача и помогнаха за първия гол. Започваме годината, както завършихме старата, много съм щастлив. Ще направим всичко възможно да запазим мястото си в четворката и да се борим за тройката.

Неделев и Мертенс не бяха подготвени за цял мач. Затова ги смених, но имаме страхотни футболисти на резервната скамейка. Никак не е лесно да се спечели такъв мач, защото те загубиха тежко от Лудогорец и срещу нас играха много различно.

Маркиньос отиде във Фернцварош, защото не искаше да играе за Ботев. Той ми го сподели и аз му казах да приеме офертата им. Не искам футболисти, които нямат желание да играят за отбора", разкри треньорът на "канарчетата".

Повече за трансфера на Маркиньос прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички