Започна вътрешно разследване в Ботев, заплашват ги големи промени

Пълна липса на хармония и дори хаос царят в Ботев (Пловдив) след загубата от Локомотив (Пловдив) във финала на Купата на България. "Тема Спорт" пише, че ръководството на клуба провежда разследване на някои трансфери, направени през последните месеци. Подозира се намеса на футболен агент във вътрешните работи на отбора, както и при осъществяването на изходящи сделки. Също и за ощетяване на интересите на Ботев за лично облагодетелстване.

С това проблемите при "канарчетата" не свършват. Според изданието някои играчи искат да напуснат. Кристиан Димитров и Тодор Неделев се очаква да бъдат трансферирани. Даниел Кайзер още не е преподписал, а Чворович и Карачанаков се очаква да бъдат освободени.

Киров: Равностоен двубой, който бе решен от една грешка

Треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров потърси вината в своите играчи за загубения финал за Купата на България. "Канарчетата" загубиха с 0:1 от...

Настроения са се надигнали и срещу треньора Николай Киров, въпреки че той се ползва с подкрепата на феновете, според corner.dir.bg. Някои негови решения преди и по време на финала са смутили асовете на отбора, както и началниците в клуба. Има вероятност Белия да си тръгне от клуба след последния мач за сезона. А кое е първото лятно попълнение на "канарчетата" вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!